Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Δέσμευση της Κυβέρνησης για τη μετεγκατάσταση της Ακρινής...

Μετά από πρωτοβουλία των τριών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κοζάνης Αλέκου Αθανασιάδη, Γιάννη Βλατή και Πάρι Κουκουλόπουλου, έγινε χθες συνάντηση με τον Υφυπουργό Ενέργειας Γιάννη Μανιάτη για το θέμα της Ακρινής.
Με την τοποθέτηση του ο Υφυπουργός ουσιαστικά επανέλαβε τα όσα είχε συζητήσει με τους τρεις βουλευτές και στην πρώτη συνάντηση τους για το ίδιο θέμα, πριν δύο εβδομάδες, περίπου.
Τόνισε δηλαδή ξεκάθαρα και κατηγορηματικά πως η δρομολόγηση της μετεγκατάστασης της Ακρινής δεν είναι απλώς δέσμευση του Υπουργείου αλλά και της Κυβέρνησης.
Προκειμένου δε να υλοποιηθεί η απόφαση αυτή ο κ. Μανιάτης ανέφερε πως το χρονοδιάγραμμα της μετεγκατάστασης θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Άνοιξη από την Κυβέρνηση και τα στελέχη της ΔΕΗ.
Η εξέλιξη αυτή ικανοποίησε τόσο τους τρεις βουλευτές όσο και τους κατοίκους της Ακρινής, θέτοντας τέρμα και στην ένταση που είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στην περιοχή.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Κοζάνης

Αλέκος Αθανασιάδης
Γιάννης Βλατής
Πάρις Κουκουλόπουλος

Πολιτική είναι η τέχνη του να μοιράζεις μια πίτα με τέτοιο τρόπο ώστε να πιστεύει ο καθένας ότι έχει πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι. Καλή όρεξη μετεγκατάστασης σε όλους μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top