Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Πρωταθλήτρια Κεντροδυτικής Μακεδονίας σκάκι η ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Ποντοκώμης τριταθλήτρια η ομάδα του Γυμνασίου...




Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των μαθητών της Ποντοκώμης και μελών της ομάδας του Γυμναστικού συλλόγου στο ομαδικό σχολικό Πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας οι οποίοι απέσπασαν τα κολακευτικά σχόλια των αντιπάλων για την αγωνιστική τους παρουσία. Στο τουρνουά το οποίο διεξήχθη στο Μακροχώρι Ημαθίας συμμετείχαν συνολικά 15 μαθητές του Γυμνασίου και του Δημοτικού του χωριού. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η 1η ομάδα του δημοτικού αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια της Ένωσης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, ανάμεσα σε 35 ομάδες των δημοτικών της περιοχής, πετυχαίνοντας 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες ενώ οι αθλητές της ομάδας πέτυχαν 18 νίκες σε 20 αγώνες, έχοντας 90% ποσοστό επιτυχίας! Μεγάλη επιτυχία επίσης και για την 1η ομάδα του Γυμνασίου που κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο απαιτητικό τουρνουά των γυμνασίων.
Οι δυο ομάδες εξασφάλισαν την πρόκριση τους στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από 7 έως 9 Απριλίου. Ιδιαίτερα μαχητικές αποδείχθηκαν και οι δεύτερες ομάδες των σχολείων οι οποίες κατέλαβαν την 8η θέση αμφότερες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον 3ο γύρο αναμετρήθηκαν στην κορυφή οι μοναδικές ισόβαθμες στις 2 πρώτες θέσεις των δημοτικών ομάδες της Ποντοκώμης. 
Αναλυτικά οι συνθέσεις των ομάδων: 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Α)
1 ΠΕΠΑ ΜΑΡΙΟ
2 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
3 ΚΙΖΙΜΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ
4 ΚΙΖΙΜΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (Β)
1 ΛΕΒΕΝΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
2 ΦΩΤΟΓΛΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
3 ΛΕΒΕΤΙΔΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ-ΜΑΡΙΑ
4 ΣΑΜΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ


ΓΥΜΝΑΣΙΟ (Α)
1 ΧΟΡΟΖΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
2 ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
3 ΧΟΡΟΖΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ
4 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ


ΓΥΜΝΑΣΙΟ (Β)
1 ΠΕΠΑ ΕΡΣΙ
2 ΣΑΜΑΡΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
3 ΦΩΤΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Οι μαθητές των ομάδων που προκρίθηκαν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πέρα από την παρουσία τους στο ομαδικό τουρνουά εξασφάλισαν την πρόκρισή τους και στο Ατομικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των τάξεων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top