Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Ποντοκώμη: Όχι στην απομάκρυνση από τον οικισμό πριν την ολοκλήρωση των υποδομών...

Το θέμα της Ποντοκώμης απασχόλησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με το αίτημα της αναστολής διαδικασίας απομάκρυνσης των κατοίκων από τον νυν οικισμό πριν ολοκληρωθούν τα έργα υποδομής στο νέο οικισμό, να αποτελεί κεντρικό ζήτημα.
«Ζητάμε άμεσες λειτουργικές παρεμβάσεις για να είναι λειτουργικός ο οικισμός, τόσο στο νέο όσο και στον νυν, διαφορετικά δεν υπάρχει μετεγκατάσταση. Η καθυστέρηση είναι η καταστροφή του οικισμού», τόνισε ο εκπρόσωπος των κατοίκων Δημήτρης Μαυροματίδης, προσθέτοντας πως απειλείται η βιωσιμότητα του οικισμού.

«Ζητάμε ομόφωνη απόφαση από την Περιφέρεια», επεσήμανε ο Πρόεδρος, Γιώργος Πηλιανίδης.
Να επιταχυνθούν οι ρυθμοί από τις αρμόδιες υπηρεσίες ζήτησε ο Περιφερειάρχης, τονίζοντας πως το μεγάλο θέμα της υπογειοποίησης των πυλώνων υψηλής τάσης μπαίνει συνεχώς ως αίτημα
Για ζήτημα που προκύπτει από την «ατάκτως ειρημένη πολιτική της απόφασης Μητσοτάκη» για την απολιγνιτοποίηση, έκανε λόγο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Θόδωρος Καρυπίδης, ενώ η Γεωργία Ζεμπιλιάδου υποστήριξε πως το θέμα δεν έχει λυθεί διότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση.


Πηγή: https://e-ptolemeos.gr/pontokomi-ochi-stin-apomakrynsi-apo-ton-oikismo-prin-tin-oloklirosi-ton-ypodomon/

1 σχόλιο:

nikos είπε...

πουφ και αλλα 200 εκ.ΕΥΡΩ στον αερα χιχχι

 
back to top