Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Γιώργος Πηλιανίδης, (Πρόεδρος κοινότητας Ποντοκώμης): “Μπορεί για τον Δήμαρχο Κοζάνης ο παλαιός οικισμός της Ποντοκωμης να μην υφίσταται, όπως ανέφερε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, όμως απ ‘ότι φαίνεται, για εκείνον, δεν υφίσταται κι ο νέος”...

Με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα του kozan.gr που αναφέρεται στην ισοπέδωση του οικισμού της Ποντοκώμης μέχρι το τέλος του 2024 πρέπει πρώτα να προηγηθούν και να διευκρινιστούν τα παρακάτω:
1. Να ολοκληρωθούν όλες οι πληρωμές των κατοίκων.
2. Να ολοκληρωθούν τα έργα υποδομής στο νέο οικισμό τα οποία έχουν πάρει ήδη παράταση 2 ετών.
3. Να υπογειοποιηθούν άμεσα οι πυλώνες υψηλής τάσης στο νέο οικισμό ώστε τα οικόπεδα που βρίσκονται κάτω από τους πυλώνες να μπορούν να πάρουν άδεια δόμησης.
4. Να βρεθεί χώρος για τη μεταφορά των νεκρών από τα νεκροταφεία μας.
Μπορεί για τον Δήμαρχο Κοζάνης ο παλαιός οικισμός της Ποντοκωμης να μην υφίσταται, όπως ανέφερε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, όμως απ ‘ότι φαίνεται, για εκείνον, δεν υφίσταται κι ο νέος, καθότι τόσο ο ίδιος όσο κι η προηγούμενη δημοτική αρχή είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τις μεγάλες καθυστερήσεις, όλα αυτά τα χρόνια, σε μια σειρά ζητημάτων προετοιμασίας της νέας θέσης (ΖΕΠ) μετεγκατάστασης του οικισμού.
Θα ανακοινωθεί σύντομα η ημερομηνία της λαϊκής συνέλευσης που θα διεξαχθεί στον χώρο της Κοινότητας Ποντοκώμης ,στην οποία θα κληθούν να παραστούν όλοι οι υπεύθυνοι που σχετίζονται με την μετεγκατασταση της Ποντοκώμης. Εκεί θα δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν τους κατοίκους γιατί μια μετεγκατάσταση δεν τελειώνει με την πληρωμή των κατοίκων. Ypoloipo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top