Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Λυπάμαι δεν μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε...

Η Δημοτική Αρχή Ελλησπόνδου με εκπρόσωπο τον Αντιδήμαρχο οικονομικών Σιδηρόπουλο Κωνσταντίνο, την Τρίτη 24-02-09, κλήθηκε από το γραφείο της Επιθεώρηση Εργασίας Κοζάνης για διακανονισμό οικονομικής και εργατικής διαφοράς μεταξύ του εργαζόμενου Κοκκινίδη Αλέξανδρου και του Δήμου Ελλησπόντου.
Έπειτα από συζητήσεις επήλθε κοινή συμφωνία και συντάχθηκε κείμενο από την προϊσταμένη του γραφείου της Επιθεώρησης Εργασίας, με το οποίο αναγνωρίζεται οφειλόμενο πόσο από μισθούς παροχής υπηρεσιών εργασίας του Κοκκινίδη Αλέξανδρο προς τον Δήμο για το έτος 2008.
Οι δυο πλευρές μετά από πρόταση του Αντιδημάρχου Σιδηρόπουλο Κωνσταντίνο συμβιβάστηκαν να αποδοθεί το οφειλόμενο πόσο στον δικαιούχο μέχρι της 30 Απριλίου 2009.
Το κείμενο (Αριθμ. Δελτίου Διαφ. 10) υπογράφηκε από τον Αντιδήμαρχο Σιδηρόπουλο Κωνσταντίνο, τον Κοκκινίδη Αλέξανδρο και την προϊστάμενη του γραφείου της Επιθεώρησης Εργασίας Κοζάνης.
Η προθεσμία καταβολής του ποσού έχει παρέλθει και η Δημοτική Αρχή εκ μέρους του Σιδηροπουλου Κωνσταντίνου, αρνούνται να το καταβάλουν λέγοντας :
"Λυπάμαι δεν μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε".
Η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο των Πολιτικών και Ποινικών Δικαστηρίων αφού κάποιοι αδιαφορούν εσκεμμένα καταπατώντας για λόγους σκοπιμότητας Δημοκρατικές Διαδικασίες που ορίζουν οι Νόμοι και το Σύνταγμα.

ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΛΛΑ ΑΘΕΤΟΥΝ, ΑΝΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ (?) ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ?!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ. ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top