Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Δήλωση Δημάρχου Πτολεμαίδας για τη νέα λιγνιτικη μονάδα (Δελτίο τύπου)...

Ο δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τη δημοπράτηση της νέας λιγνιτικής μονάδας στην Πτολεμαϊδα:«Δικαιώθηκα για την πίστη μου στην κατασκευή αυτής της μονάδας, η οποία θα αλλάξει ριζικά τη φυσιογνωμία της περιοχής, αφού πρόκειται για μια μονάδα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας. Δικαιώθηκα και για την επιμονή μου να κρατώ διαρκώς το θέμα στην επικαιρότητα.
Στα εγκαίνια του μνημείου του λιγνιτωρύχου θυμούνται όλοι ότι τόνισα «ότι δεν διανοείται κανείς πως η φημολογούμενη μονάδα νέας τεχνολογίας θα φύγει από την περιοχή και μαζί με αυτή η απόλυτη τεχνογνωσία στα κεφάλαια της ενέργειας και του περιβάλλοντος πάνω στα οποία δομήθηκε η επιβίωση της περιοχής του παρόντος και του μέλλοντος».
Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι η Πτολεμαϊδα διατηρεί την τεχνογνωσία, τις θέσεις εργασίας και βέβαια την τηλεθέρμανση, που είναι και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα μας, εξασφαλίζοντας πλέον 140 μεγαβάτ. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς οι νέες εξελίξεις θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής για το μέλλον και στην προετοιμασία για τη μεταλιγνιτική περίοδο».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το παιδί χρειάζεται μεταφραστή δεν κατάλαβε ούτε ένα απλό δελτίο τύπου

Ανώνυμος είπε...

Κύριε "Αδαμάντιε Κοραή" της ΠτολεμαΙδας, αφήστε τις δηλώσεις και ασχοληθείται με τις υποδομές των υπο μεταγκατάσταση οικισμών Κομάνου - Μαυροπηγής, στην περιοχή ΚΟΥΡΙ.
Οι κάτοικοι συνήθισαν τις μονοκατοικίες, αρκετά διαμερίσματα πουλήσατε.
ΟΧΙ μόνο να κάνετε "φασιστικές" ψηφοφορίες, για την επιλογή του χώρου ΜΕΤΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ.

 
back to top