Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Βιοποικιλότητα και Πράσινη Ενέργεια Εθνική Συνάντηση Νέων Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη...

Η συμμετοχή σου στην Εθνική Συνάντηση Νέων τον περασμένο Ιούλιο στην Αθήνα αποτέλεσε για εμάς μια αφετηρία νέων γνωριμιών με ανθρώπους από όλη την Ελλάδα που αγαπούν και φροντίζουν τα ζώα, άγρια και ήμερα.
Μας χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι ταξίδεψαν στην Αθήνα για να μάθουν από εμάς, από την τεχνογνωσία που εμείς στην ΑΝΙΜΑ χρόνια συγκεντρώνουμε.
Σε συνέχεια της Εθνικής Συνάντησης Νέων, διοργανώνουμε στις 26 Νοεμβρίου μία νέα συνάντηση, αυτή τη φορά πιο στοχευμένη στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.
Επιθυμία μας είναι να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους ως αρωγούς στο έργο της ΑΝΙΜΑ, στην προστασία και περίθαλψη της άγριας ζωής.
Στη συνάντησή μας αυτή, θα συζητήσουμε διάφορα θέματα για την προστασία της βιοποικιλότητας και ειδικότερα των άγριων ζώων και στη συνέχεια θα δούμε πιο πρακτικά ζητήματα περίθαλψης άγριων ζώων.
Στόχος είναι όλοι οι συμμετέχοντες να αποκομίσουν συγκεκριμένες γνώσεις για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων με ζώα πληγωμένα, τραυματισμένα, κτλ. ώστε να υπάρξει η δυνατότητα δημιουργίας ενός δικτύου «ανταποκριτών άγριας ζωής», προς όφελος του περιβάλλοντος και δικό μας.
Στη συνάντηση μπορούμε επίσης να συζητήσουμε εκ νέου τις δυνατότητες δραστηριοποίησης σε τοπικό επίπεδο για θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος στην περιοχή σου.
Έτσι λοιπόν, θα χαρούμε πολύ να σε δούμε την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας στη Θεσσαλονίκη (Καστριτσίου 8), στις 4:30 το απόγευμα.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσεις για την παρουσία σου έως την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, στο τηλέφωνο 210 9510075 210 9510075 ή στο 6948 884018, ή και εναλλακτικά στο email: md@sympraxis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top