Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Ο Χάρρυ Κλυνν κατά της Βανδή και του Δημάρχου Πτολεμαϊδας...


Με έκπληξη είδαμε πριν από λίγη ώρα τον Χάρρυ Κλύνν να ανεβάζει στον προσωπική του σελίδα στο facebook μια καταγγελία για την "περιπέτεια" που έχει ζήσει προσπαθώντας να οργανώσει το ανέβασμα της παράστασης "Ένας ήρωας με παντόφλες" στην Πτολεμαϊδα. Σας παρουσιάζουμε την γραπτή καταγγελία του αυτούσια: "ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ «ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ» ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ.
ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ «ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ» ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2.500 ΘΕΑΤΩΝ.
ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΝΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ
Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Πτολεμαΐδας μας δείχνει το εχθρικό του πρόσωπο!
Γνωστή είναι η αγάπη του καλλιτέχνη και προέδρου του «ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» Χάρρυ Κλυνν για τη Μακεδονία και ιδιαίτερα για τους Ποντιακούς προσφυγικούς πληθυσμούς.
Παρά την περσινή άτυχη προσπάθεια συνεργασίας, προσπαθήσαμε και πάλι το καλοκαίρι αυτό. Απευθυνθήκαμε με όλους τους τύπους στο Δήμο Πτολεμαΐδας.
Με βαριά καρδιά δεχτήκανε οι αρμόδιοι να ικανοποιήσουνε το αίτημά μας.
«Θα σας παραχωρήσουμε το Δημοτικό Στάδιο, αλλά μη ελπίζετε σε καμιά βοήθεια από εμάς» ήταν η πρώτη αντίδραση του αντιδημάρχου κ. Ασπράγκαθου.
Όταν ρωτήσαμε αν υπάρχει εξέδρα στο χώρο των εκδηλώσεων μας απάντησαν ωμά, «να στήσετε εσείς τη δικιά σας»…
Και όταν ρωτήσαμε σε ποια σημεία της πόλης μπορούμε να τοποθετήσουμε ταμπλό ή banners για να πληροφορήσουμε το κοινό για την παράστασή μας, η απάντηση ήταν, « σε κανένα σημείο της πόλης δε σας επιτρέπουμε να αναρτήσετε διαφημιστικά της παράστασης»

(Παρ’ όλα αυτά, στην περίπτωση της κυρίας Βανδή δε φαίνεται να ίσχυσε η παραπάνω απαγόρευση. Από τη μια έως την άλλη άκρη η Πτολεμαΐδα έχει μετατραπεί σε διαφημιστικό εκθετήριο της κυρίας Βανδή την οποία ο Δήμος, δηλαδή οι δημότες, πληρώνουν κάποιες 40.000 ευρώ – αυτά τα ποσά συζητούνται στους δημόσιους χώρους της Πτολεμαΐδας.
ΣΤΗΝ ΒΑΝΔΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΚΕΡΑΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ!!! ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ… )
Και φτάσαμε στο αποκορύφωμα της «ευτέλειας» και της «έλλειψης στοιχειώδους σεβασμού» όταν λίγες μέρες πριν από την παράσταση και ενώ υπήρχε διαβεβαίωση του αντιδημάρχου οικονομικών κ. Ανδρεάδη για την δωρεάν παραχώρηση του Δημοτικού σταδίου, ο Πόντιος (συγχαρητήρια συμπατριώτη) πρόεδρος της επιτροπής Σταδίου εγγράφως μας ζήτησε 1.500 ευρώ προκειμένου να μας επιτρέψει να παρουσιάσουμε την παράστασή μας!!!
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ, ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ…
Δεν έχετε παρά να θαυμάσετε το ήθος του εν λόγω Ποντίου (;) ανδρός!
Και ενώ είχαμε αποφασίσει αποχαιρετίσουμε την Πτολεμαϊδα, την τελευταία στιγμή με παρέμβαση του γιατρού και εκλεκτού τέκνου του Ποντιακού Ελληνισμού κ. Κώστα Διαμαντίδη, βρέθηκε η λύση του ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ, εξαίρετου θεατρικού χώρου 2500 θεατών τον οποίο, δυστυχώς, δε γνωρίζαμε.

Οι Ποντιακοί Σύλλογοι Ποντοκώμης και Μαυροδενδρίου ανέλαβαν να βοηθήσουν να πραγματοποιηθεί η παράσταση του Σαββάτου και τους ευχαριστούμε για την συμπαράστασή τους…
Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ…
Επιστολή που αναφέρεται σε όσα συνέβησαν αποστείλαμε στον Δήμαρχο Πτολεμαΐδας, αλλά δυστυχώς, απάντησε δεν εδέησε να λάβουμε…

ΥΓ
Ως συνάδελφος στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προσκαλώ σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πτολεμαΐδας να παρακολουθήσει την παράστασή μας."

Αυτά καταγγέλει ο γνωστός ηθοποιός και τα συμπεράσματα...δικά σας...

4 σχόλια:

nikos είπε...

Ο Χάρη Κλυνν είναι από τους τυχερούς μιας και ο δήμαρχος μας ούτε του απάντησε ούτε τον έβρισε
.... τουλάχιστον η εκδηλώσει του θα πραγματοποιηθεί

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Περιμένατε διαφορετική αντιμετώπιση?? Εδώ μιλάμε για έναν δήμαρxο ο οποίος δήλωσε δημόσια πως τα χωριά τα οποία μολύνονται από την ΔΕΗ βρίσκονται 60(!!) χλμ μακριά από την πόλη της Πτολεμαϊδας. Για κανα Ρουβά και για καμιά Βανδή τα δίνουν τα γήπεδα, έτσι παίζεται το παιχνίδι στην Πτολεμαϊδα δυστυχώς..

Ανώνυμος είπε...

Και ο Χάρη Κλυνν μην το πάρει στο κρανίο επιδοτουμενος είναι από τα δημοσία ασφαλιστικά ταμεία

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ να υπήρχαν και άλλοι σαν τον ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ σε όλους τους τομείς,
Να τολμούν να καταγγέλουν και να γνωρίζουν σε ποιές ενέργειες, πρέπει να προβούν,
η ΕΛΛΑΔΑ δεν θα ήταν στο χάλι που είναι!!!
ΑΞΙΟΣ!!!

 
back to top