Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Eπιστολή Δημάρχου Ελλησπόντου προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ ΑΕ, κ. Αθανασόπουλο...

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ ΑΕ, κ. Αθανασόπουλο ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελλησπόντου,ο Δήμαρχος κ. Σανίδης ζητά απο τη ΔΕΗ να αποσυρθεί παντός δικαιώματος της από τη δικαστική δίωξη των ανέργων δημοτών Αγ. Δημητρίου-Ρυακίου.Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής:


Kύριε Πρόεδρε,

Γνωρίζετε πως η συνεργασία του Δήμου Ελλησπόντου με τη ΔΕΗ ΑΕ, από την ανάληψη των καθηκόντων μας, βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, γιατί πιστεύουμε πως μόνον μ’ αυτόν τον τρόπο βοηθούμε και την επιχείρηση και τον τόπο μας.

Kύριε Πρόεδρε

Είναι βέβαιο και κάποια στιγμή το ομολογήσατε κι εσείς πως υπήρξε και υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στο φλέγον για τους ανέργους θέμα των προσλήψεων. Έχουμε το προνόμιο να ζούμε μ’ αυτόν τον κόσμο και τα προβλήματά του και γνωρίζουμε στην πράξη τι σημαίνει ανεργία, τι σημαίνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί κανείς στις στοιχειώδεις ανάγκες επιβίωσης της οικογένειάς του.
Γι’ αυτό το λόγο δικαιολογούμε ή δεχόμαστε τις όποιες αντιδράσεις κατά καιρούς εμφανίζονται ως διαμαρτυρία απέναντι στην καταφανή αδικία που διαπράττεται σε βάρος αυτών των ανέργων νέων από την Πολιτεία.

κ. Πρόεδρε
Σας κάνω γνωστό πως, γι’ αυτούς τους λόγους που περιληπτικά προσπάθησα να σας εκθέσω, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας αποφάσισε ομόφωνα να σας ανακοινώσει τα εξής:
1. Να αποσυρθεί η ΔΕΗ παντός δικαιώματος της από τη δικαστική δίωξη των ανέργων δημοτών μας Αγ. Δημητρίου-Ρυακίου και
2. Ασφαλώς να μην παραστεί στο δικαστήριο παραιτούμενη και κάθε οικονομικής διεκδίκησής της.
Εμείς ως Δήμος αλλά και όλοι ανεξαιρέτως οι δημότες μας θα σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους μας γιατί αυτοί έχουν ανάγκη της προστασίας μας.


Με εκτίμηση
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΣΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Τελικά, μερικοί άνθρωποι είναι καλύτερα να μασάνε παρά να μιλάνε, γιατί μιλώντας καταστρέφουν προσπάθειες που με κόπο κάποιοι άνθρωποι κάνουν. Κρίμα που η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει γεμίσει από τέτοιους ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top