Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Η Ποντοκώμη σήμερα 5/11/2008...







Ο ταινιόδρομος που κατασκευάζεται τόσο κοντά στην Ποντοκώμη , έγινε αιτία να παρθεί ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δημητρίου Υψηλάντη να μην επιτραπεί η λειτουργεία του ως ανοιχτού ταινιοδρόμου. Ο κ Νικολακάκος δεσμεύτηκε , σύμφωνα με το κ Δήμαρχο ότι ο Ταινιόδρομος θα κλείσει. Παρόλ' αυτά εμείς βλέπουμε να ολοκληρώνεται η κατασκευή του χωρίς καμία εργασία μετατροπής του σε κλειστού τύπου. Ή δεν μας λογαριάζει καθόλου ο κ Νικολακάκος , ή λάθος κατάλαβε η δημοτική μας αρχή 'ή , ή , ή.
Μετά θα φταίμε εμείς!!!! Συστήνουμε στον κ Νικολακάκο να ξαναμελετήσει τις υποσχέσεις του πρϊσταμένου του κ Αθανασόπουλου (μετά από τις πολλές συγγνώμες εκ μέρους της (Δ)ΕΗ Α.Ε για την περιβαλλοντική προσβολή της περιοχής μας από την εταιρία που προεδρεύει) προς τη τοπική κοινωνία. Αν άλλαξε κάτι στην πολιτική της οφείλει η (Δ)ΕΗ Α.Ε να μας το κοινοποιήσει.
Δεν μπορούμε να ανεχτούμε σαρκασμούς και κοροϊδίες.
κ Νικολακάκο, μήπως πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε ότι κάποιοι στην περιοχή μπορεί να μη δεχτούν να είναι υποτελείς συνεργάτες σας , μήπως κάποιοι στην περιοχή δεν μπορούν να δέχονται το ρόλο του ιθεγενή που προσίδεται σ' αυτούς. Ξέρετε γιατί , γιατί πλέον η νέα γενιά το απαγορεύει. Η περιοχή δικαιούται καλύτερης μεταχείρισης και θα δείτε ότι σιγά σιγά θα οδηγήσει και τους υποτελείς της περιοχής να στραφούν υπέρ των συμφερόντων της, μέσα από τα οποία περνά πλέον και το προσωπικό δικό του πολιτικό ή άλλο συμφέρον (και όχι όπως παλιά δια των διαπροσωπικών σχέσεων με την ιεραρχία -τοπική κεντρική της (Δ)ΕΗ ΑΕ).
Η περιοχή υποφέρει και οι περισσότεροι πολίτες συνειδητοποιούν την ανάγκη να "γίνει κάτι" προκειμένου να σώσουμε, ότι απέμεινε τουλάχιστον, γιατί είναι το ίδιο μας το "σπίτι". Δεν είμαστε σαν τον κ. Νικολακάκο στην περιοχή λόγω rotation της (Δ)ΕΗ Α.Ε...Δεν είμαστε μισθοφόροι...Έδω γεννηθήκαμε και εδώ θα παραμείνουμε, σε αντίθεση με εσάς...
Πλέον, όλο και περισσότεροι, κ. Νικολακάκο, συνειδητοποιούν ότι το περιβάλλον και η προστασία του είναι μια υπόθεση που μας αφορά όλους. Συνειδητοποιούν ότι είναι πια επιβεβλημένη η λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών εγκλημάτων που συντελούνται δίπλα μας. Γνωρίζουν πλέον πως ότι η ποιότητα της ζωής τους έχει ήδη υποβαθμιστεί και πως απειλείται και η ίδια τους η ύπαρξη…
Καποιοι ίσως θα πουν ότι είναι ακραίες διαπιστώσεις κινδυνολόγων; Όχι πια…Την κατάσταση αυτή την βιώνουμε καθημερινά. Τώρα ξέρουμε και θέλουμε μέτρα και λύσεις για ένα περιβάλλον καλύτερο. Κύριοι της (Δ)ΕΗ Α.Ε δεν παρακαλάμε πλέον...Απαιτούμε το δικαίωμα μας στην υγεία και θα το υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο και μέσο...Επιτέλους πράξεις και όχι μόνο λόγια...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O νέος αυτός διευθυντής της ΔΕΗ είναι από κει χάμω μάλλον. Τι άραγε να σκέφτεται για τους (κατα τη γνώμη του υπανθρώπους )της περιοχής μας. 'Αραγε τουλάχιστον τους θεωρεί Έλληνες ; Εδώ θα κλείσει ... την καριέρα του, μετά θα σκουπιστεί ... και θα φύγει...Προσοχή στα νότα !!! μας.

Ανώνυμος είπε...

ke amis ton Panika Kousteri tous stilame pakieto sto LKM eprokite gia paniblaka pou den ksehorize ta N me ta gr .Den pirazi kolitari tou Taki ke horianos tou K.Haloulo thimaste ine.

Ανώνυμος είπε...

Στεφανή η ΑΝΟΗΣΙΑ σου και η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ σου είναι γνωστή στους συναδέλφους σου, όπως και το θράσος σου. Ακόμα κι όταν τις επιδεικνύεις ΑΝΩΝΥΜΑ εύκολα μπορεί να καταλάβει όποιος σε ξέρει πως είναι δικές σου.

 
back to top