Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Το ίδρυμα Μαραγκοπούλου στη Πτολεμαϊδα


Ημερίδα με θέμα: Περιβάλλον και Υγεία διοργανώνει την 1η Νοεμβρίου (Σάββατο) ο σύλλογος Καρκινοπαθών Εορδαίας σε συνεργασία με το διεθνώς γνωστό λόγω της δράσης του, Ίδρυμα «Μαραγκοπούλου». Στην ημερίδα αναμένεται διακεκριμένοι επιστήμονες να αναλύσουν διεξοδικά τις παρεμβάσεις του ανθρώπου στο περιβάλλον και στις επιπτώσεις στην υγεία που αυτές έχουν στους πολίτες. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο Πνευματικό κέντρο του δήμου Πτολεμαΐδας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Thavma to onomazo afou brethike eponimos silogos se avton ton katarameno topo ton komitadzidon na kali tin kiria Aliki na tous sosi meta tin apofasi tou Idrimatos Marangopoulou 6.6.2006 pame kala ,laou ,laou ke tha zisoume pola hronia

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ
ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ(ΑΥΤΟΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ(ΑΘΗΝΑΪΚΟ )ΚΟΜΙΤΑΤΟ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΜ ΑΓΩΝΑ ...Η ΠΤΟΛΕΜΑΊΔΑ, Η ΔΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑΜΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ(Ή ΑΠΕΥΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ'ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕ Ή ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ -ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ) ΣΤΟ ΑΘΗΜΑΪΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ Ή ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ, ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΔΕΗ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΕΔΩ , ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ , ΔΙΕΥΘΥΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.
ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΥΨΕΙ Ο ΛΙΓΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ..ΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ (0(0((((00))) ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ .ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ . ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΜΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

και τα ονοματα Καβουριδις ,Παπαγεωργιου ,Ζαραφιδης ,Πιλαλιδης ,κλπ ανοικαν στο Αθηνων Κομιτατο

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ (ΑΛΛΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ) ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;

ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο Μ Ο Φ Ω Ν Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΦΩΝΟΥ!!!
ΒΛΕΠΕ ΤΙ ΕΚΛΗΠΑΡΟΥΜΕ !!!
ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΚΛΗΠΑΡΕΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΟΜΙΤΑΤΟ , ΕΚΛΗΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΙΒΟΥΜΕ ΕΥΛΑΒΙΚΑ Ο Λ Ο Ι Μ Α Σ !!!

ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Στην ιστορία των στρατοπέδων π.χ. Άουσβιτς τα κάτω κομιτάτα ήταν τα ποιο επικίνδυνα έτσι και εδώ οι εδώ ρουφιανοι!!! και τεμπέληδες!!! της περιοχής εξελίχτηκαν σε ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ προστάτες των Αθηναίων και διαπλεκομενων αυτά τα ονόματα είναι ενδεικτικά υπάρχουν και άλλοι τόσοι σήμερα .Απλά είμαστε σε μεταλιγνιτικη περίοδο και ο φόβος τους είναι μεγαλύτερος .

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω κάθε 10 μέρες να βάζουμε από 5-6 ονόματα στην ιστοσελίδα και τους διαφημίζουμε δυσφημώντας τους .Κάποιοι θα αντιδράσουν αλλά τουλάχιστον ο λαος ο τους ονομάζει με τα ονόματα .Ας ξεκινήσουμε με τα ονόματα των αιωνίων δημαρχών Παρήκοος Κουκουλοπουλος ,Γρηγορακος Τσιουμαρης .Να δούμε πως θα αντιδράσουν τα αστεράκια μας .Και η μαύρη προπαγάνδα τους κάνει καλό !!

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΟΝΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ.
Η ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΝΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ.
Η ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΝΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ (ΕΝΙΟΤΕ) ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ.
Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ;;;;

 
back to top