Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Σουτιέν ηλιακό...


Οι γυναίκες μπορούν τώρα να κάνουν περισσότερα για το περιβάλλον, αρκεί να επιλέξουν έναν ηλιακό στηθόδεσμο, που μπορεί να παράγει αρκετή ηλεκτρική ενέργεια, ικανή να θέσει σε λειτουργία το κινητό τηλέφωνο ή το iPod τους. Η ιδέα ανήκει σε γνωστή ιαπωνική εταιρεία εσωρούχων, η οποία ανακοίνωσε μεν τη δημιουργία του «ηλιακού σουτιέν», παράλληλα ωστόσο προειδοποίησε ότι δεν διατίθεται ακόμη στα καταστήματα, δεδομένου ότι «οι γυναίκες δεν κυκλοφορούν συνήθως μόνο με το σουτιέν», φορούν και κάποιο ρούχο από πάνω, οπότε δυσχεραίνεται η απαιτούμενη άμεση επαφή του με το ηλιακό φως.
Αλλά επειδή οι καιροί αλλάζουν, η τεχνολογική πρόοδος δεν σταματά και τα ήθη προετοιμάζονται, δεν αποκλείονται περαιτέρω βελτιώσεις του ηλιακού στηθόδεσμου, ή των… ηθών ώστε αυτό να χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση. Οπως και να έχει, η προσπάθεια δείχνει την τάση, το ενδιαφέρον και την προσήλωση ορισμένων μεγάλων επιχειρήσεων στο ζέον περιβαλλοντικό πρόβλημα.

Πηγή: http://rc-cafe.blogspot.com

Άς ξεκινήσει η πράσινη ανάπτυξη στην περιοχή μας κ.Ζερβέ με την αγορά του εν λόγω προϊόντος για τη Διευθύντρια περιβάλλοντος του ΛΚΔΜ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top