Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Καταγγελία στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος...


Το πρωί , 10 Απριλίου 2009 , ο Τάσσος Εμμανουήλ Πρόεδρος του Συλλόγου Μαυροπηγής εκπροσωπώντας και το Σύλλογο Περιβάλλοντος Υψηλάντη , κατέθεσε καταγγελία στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος , αρ πρωτ. 1935/10-4-2009 , για το νέφος μαύρου καπνού , συνοδευόμενου από έντονη αποπνικτική μυρωδιά , που καλύπτει τα χωριά Μαυροπηγή , Ποντοκώμη και Μαυροδένδρι τουλάχιστον.
Ζητήσαμε την άμεση παρέμβαση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος , οι υπάλληλοι όμως λείπουν σε σεμινάριο ή ΣΥΝΟΔΕΎΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΈΣ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΟΣ στη ΔΕΗ. Είναι τρομακτικό , οι ελεγκτές περιβάλλοντος είναι στην περιοχή μας και δεν επιλαμβάνονται της ρύπανσης από τον ΑΗΣ Πτολεμαϊδας , καθότι ...ελέγχουν τα ορυχεία.

Ταυτόχρονα έγιναν καταγγελίες στην ΕΡΑ ΚΟζάνης από τον Αθανασιάδη Ανδρέα και το Δήμαρχο Κυριάκο Μιχαηλίδη , καθώς και τηλεφωνικές παρεμβάσεις του Δημάρχου στους Διευθυντές της ΔΕΗ και στον υπεύθυνο περιβάλλοντος της ΔΕΗ κ Ζαραφείδη , που υποδέχονταν τη στιγμή εκείνη τους ελεγκτές περιβάλλοντος .
Είναι δυνατόν να υπάρχει σήμερα επιχείρηση στην Ελλάδα που να πετάει στα σκουπίδια την προστασία του περιβάλλοντος , την υγεία των πολιτών , ου να αγνοεί στο ελάχιστο τους νόμους του κράτους και τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την εφαρμογή τους όσο η (Δ) ΕΗ;

2 σχόλια:

nikos είπε...

http://greece-salonika.blogspot.com/2008/03/blog-post_6133.html

nikos είπε...

http://greece-salonika.blogspot.com/2008/02/blog-post_564.html?showComment=1202146560000

 
back to top