Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Επιστολή του Δημάρχου Δημ. Υψηλάντη στη ΔΕΗ ΑΕ/Δνση ΜΑΟΡ με θέμα την Κτηματογράφηση ιδιοκτησιών με κατοκίες εκτός ορίων οικισμού Ποντοκώμης...

Καθώς οι εργασίες υπαίθρου για την κτηματογράφηση του οικισμού Ποντοκώμης που εκπονεί η υπηρεσία σας ολοκληρώνονται, πληροφορηθήκαμε, ότι το τοπογραφικό συνεργείο δεν έχει κτηματογραφήσει τις ιδιοκτησίες κατοίκων του διαμερίσματός μας, όπου έχουν ανεγείρει κατοικίες από παλιότερα και διαμένουν, οι οποίες βρίσκονται εκτός των εγκεκριμένων ορίων του οικισμού, τους λεγόμενους ως «αυλαγάδες».
Οι κάτοικοι αυτοί, εάν δεν συμπεριληφθούν στους κτηματολογικούς πίνακες και χάρτες της υπό απαλλοτρίωση περιοχής μαζί με τον υπόλοιπο οικισμό, πιθανόν δεν θα τύχουν αποζημίωσης μαζί με τους υπόλοιπους και δεν θα μπορούν να ανεγείρουν κατοικία στο νέο οικισμό. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την κοινωνική αναστάτωση και τη μη μετεγκατάστασή τους στη νέα θέση.
Παρακαλούμε, επειδή είναι σημαντικό το ζήτημα για τους δημότες μας και την απρόσκοπτη συνέχιση των διαδικασιών για τη μετεγκατάσταση όλων των κατοίκων της Ποντοκώμης, να επιληφθείτε άμεσα του ζητήματος και να προβείτε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειές σας, για τη σύνταξη της κτηματογράφησης στις εν λόγω ιδιοκτησίες.

Από πλευράς μας, είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή διευκόλυνση για να αντιμετωπισθεί άμεσα το πρόβλημα.

O Δήμαρχος
Μιχαηλίδης Κυριάκος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο δήμαρχος σας παραμένει στον κόσμο του ...

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΕΗ θα το κάνει και αυτό?
Εδώ χρειάζεται το σχόλιο της της Έφη Σαρρή για τους 300 "Οι υπόλοιποι τι θα κάνουν?"

nikos είπε...

Μου κάνει εντυπώσει αυτή η συζητήσει(?) για το Ορυχείο Ποντοκομης υπάρχει(?) μελέτη εξορύξεις (τόσα χρόνια δεν έχω δει τίποτα ανέλαβε πριν 3 χρονιά να την εκπονήσει ο Χρ.Παπαγεωργιου ) με ποια βάσει γίνεται αυτη η γενική αναστατώσει κοινωνική ,οικονομική κλπ .Το παράδειγμα της Μαυροπυγης δεν δίδαξε κανέναν τίποτα .Έχουν ποια ξεφτιλιστεί όλοι τους οι εξουσιαστές .

 
back to top