Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Η ΟΕΑΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΗΤΡΙΕΣ...


Νάματα, 9 Αυγούστου 2010

Η ΟΕΑΝ (Οργανωτική Επιτροπή Αγώνα Ναμάτων) θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στον 3ο Ορεινό Αγώνα Ναμάτων και μοιράστηκαν μαζί μας την εμπειρία του σκληροτράχηλου-πανέμορφου Άσκιου. Μεγάλη τιμή για τη διοργάνωση αποτέλεσε η συμμετοχή αθλητριών και αθλητών από πάρα πολλά (και σε πολλές περιπτώσεις πολύ μακρινά) μέρη της Ελλάδας.
Τιμή επίσης για τη διοργάνωση αποτελεί τόσο η συμμετοχή πολλών επώνυμων πρωταγωνιστών των ορεινών αθλημάτων όσο και η πληθώρα των αθλητών και αθλητριών που απλά λατρεύουν το ορεινό τρέξιμο, την ορειβασία, την περιπέτεια.
Η ΟΕΑΝ ελπίζει να ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες όλων των συμμετεχόντων, να κράτησε ψηλά το επίπεδο του αγώνα, να πρόσφερε την απόλαυση και την ομορφιά, που επιδιώκει καθένας μας από τη συμμετοχή του σε τέτοιες διοργανώσεις.

Λάθη και παραλείψεις μας ελπίζουμε να τις δείτε με την κατανόηση που επιτρέπεται σε μια διοργάνωση που βασίζεται απόλυτα στον εθελοντισμό, στην ανιδιοτελή προσφορά, στην αγάπη για το βουνό, μα και σε συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία που εμπλουτίζεται χρόνο με το χρόνο και μέσα από τις δικές σας παρατηρήσεις και επισημάνσεις, με μοναδικό στόχο να κρατηθεί ο αγώνας σε υψηλότατο και ασφαλέστατο επίπεδο.
Ελπίζουμε λοιπόν , όλοι εσείς που συμμετείχατε στον 3ο Ορεινό Αγώνα Ναμάτων, να γίνεται κοινωνοί της ομορφιάς των Ναμάτων , του Άσκιου Όρους και του δυναμισμού του αγώνα μας. Πεπεισμένοι δε ότι πράγματι γευτήκατε μια ιδιαίτερη εμπειρία παίρνουμε το θάρρος να σας προσκαλέσουμε, από την επόμενη κιόλας μέρα, στον 4ο Ορεινό αγώνα Ναμάτων, στις 7 Αυγούστου 2111.

Με σεβασμό,

ΟΕΑΝ

Για αποτελέσματα γυναικών πατήστε εδώ

Για αποτελέσματα ανδρών πατήστε εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑ ερημοποιητικής γεωργίας που υμνούσαν!!!

Οι μιμητές των φαραώ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ που έχουν προκαλέσει πρόσφατα με τη μονοκαλλιεργητική τους μανία για μεταλλαγμένα, ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΙΜΟΥΣ και ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ, ΤΡΕΜΟΥΝ τώρα ότι μπορεί να στραφούν εναντίον τους ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ πεινασμένοι, ύστερα από τις επιδεινούμενες εναλλασσόμενες πλημμύρες-ξηρασίες που ΠΛΗΤΤΟΥΝ άμεσα την επεκτατική-αποδασωτική γεωργία, τρομοκρατούν τους μη αυτάρκεις πληθυσμούς (έτσι άρχισαν οι πρώτοι πόλεμοι, από τους υπερπληθυσμιακούς γεωργούς Κάιν- 'αυξάνεσθε και ερημοποιείτε') και*...:
August 9, 2010
For months, the corn ethanol industry has been pushing the Obama administration for permission to increase the amount of ethanol that can be blended into the U.S. gasoline supply.
But the ethanol industry’s opponents are launching a counterattack. And it’s a big one. Last week, a coalition of 36 groups sent a letter to the leaders of the Senate asking them to reject “any attempt to attach a mid-level ethanol authorization amendment during the Senate’s consideration of energy legislation in the coming weeks and months. Such an amendment would be bad for consumers, bad for safety, bad for the environment, and, by placing politics over sound science, bad public policy.”

The group, which has dubbed itself FollowTheScience.org, may be the oddest coalition in modern American politics. Indeed, the ethanol scam is so offensive that it has united groups ranging from oil institutes to the Natural Resources Defense Council and the Sierra Club.

* Μακάρι, από την Ελλάδα, η οποία ύμνησε την κτηνοτροφική-δασική** αυτάρκεια που τη βοήθησε να επιβιώσει και να προσφέρει τόσα στην ανθρωπότητα, κάποιοι από τους παραλήπτες του μηνύματος να δουν την ευκαιρία διάδοσης της αλήθειας για τη θανάσιμη παγίδα τής γεωργίας, που ξεκίνησε από κατάντια, λόγω έλλειψης άλλης τροφής σε έρημους κάμπους, και κατέληξε η υπ. αρ. 1 απειλή για το απροετοίμαστο σήμερα για ηφαιστειακούς χειμώνες υπερπληθυσμιακό ανθρώπινο είδος...
**Τα κατσίκια-ξαδέρφια των ελαφιών ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ το δάσος, αφού τρέφονται με χαμηλούς βλαστούς. Αντίθετα πρόβατα και αγελάδες προωθούνται επειδή χρειάζονται αποδασωμένα λιβάδια, όπου ανταγωνίζονται τη γεωργία, διχάζοντας τα θύματά τους...

 
back to top