Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Σεμινάριο διαπλοκής για αρχάριους...


Πως θα βγάλετε χρήματα από τις γνωριμίες σας, με σωστή διαπλοκή.

Αναρωτιέστε πως αποκτώνται τα πολλά χρήματα, εύκολα και γρήγορα, και μάλιστα μαζί με το είδος και την ποσότητα της εξουσίας που τους αναλογεί; Με πολύ απλό τρόπο πλέον, χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες σας ή τις γνωριμίες των γονιών, φίλων, γνωστών σας, κλπ…
Απαραίτητη η κατάρτιση πλήρους λίστας των ανθρώπων που μπορείτε να προσεγγίσετε!
Υπάρχει ανάμεσα τους κάποιος υπουργός, βουλευτής, δήμαρχος, κομματικό ή άλλο πολιτικό πρόσωπο, μεγαλοδικηγόρος, δικαστής ή εισαγγελέας, μητροπολίτης ή κληρικός (ιδανικά υψηλής ιεραρχίας), διευθυντής σε δημόσια υπηρεσία, εκδότης-κάτοχος ΜΜΕ (τηλεοπτικού καναλιού, εφημερίδας, ραδιοφώνου, κλπ.), μεγαλοδημοσιογράφος, μεγαλοεπιχειρηματίας, μεγαλοστέλεχος σε όμιλο εταιριών ή καλύτερα σε τραπεζικό όμιλο; Αν υπάρχει, η προσωπική οικονομική σας αποκατάσταση έχει ήδη κλειδώσει, ακόμα και για παιδιά και εγγόνια!..
Ακολουθείστε τον σύνδεσμο για να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο του 2ωρου οπτικοακουστικού σεμιναρίου, που μεταφράσαμε με τους συνεργάτες μου στα ελληνικά για σας. Παρακολουθήστε το προσεκτικά, με αυτοσυγκέντρωση, για να εμπεδώσετε πλήρως την δοκιμασμένη τεχνογνωσία της διαπλοκής. Δεν την διαθέτει ούτε ένας στους 100 ανθρώπους γύρω σας, εκτός απ’αυτούς που κατά πλειοψηφία περιλαμβάνονται στις παραπάνω κατηγορίες.

Σημειώστε ότι η τρέχουσα προεκλογική περίοδος παρουσιάζει μεγάλες ευκαιρίες για άμεση εφαρμογή της τεχνογνωσίας, με σύναψη κάθε είδους διαπλεκόμενων σχέσεων με πολιτικούς, κόμματα και άλλους παράγοντες…
Φυσικά μπορείτε να μοιραστείτε την τεχνογνωσία με πρόσωπα της επιλογής σας χρησιμοποιώντας τα Νέα Μέσα (πχ. το facebook, twitter, TVXS, κλπ), για να τους στείλετε τον σύνδεσμο. Θυμηθείτε, η συνεργασία μεταξύ προσώπων που “γνωρίζουν”, χτίζει εκτεταμένα και πανίσχυρα δίκτυα διαπλοκής που εκτοξεύουν τα ατομικά σας οφέλη πέρα από κάθε φαντασία!
Για οποιεσδήποτε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε (διακριτικά) απευθείας μαζί μου, ή να τις διατυπώσετε στα σχόλια και θα σας απαντήσω εν ευθέτω χρόνω.
Η τεχνογνωσία που περιλαμβάνεται σε αυτό το 2ωρο σεμινάριο αξίζει πάνω από 100.000 ευρώ. Προσφέρεται όμως χωρίς κόστος, με το σκεπτικό ότι αν όλοι οι Έλληνες πολίτες ενημερωθούν για τις τεχνικές που προάγουν τον γρήγορο προσωπικό πλουτισμό με διαπλοκή, τότε ολόκληρη η Ελλάδα ως χώρα θα ωφεληθεί! Ποτέ οι διαπλεκόμενοι εταίροι δεν επιδεικνύουν μεταξύ τους απληστία και πάντα αλληλοϋποστηρίζονται για το κοινό καλό.

Πηγή: http://fotisbobolas.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top