Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Φωτοβολταϊκό μαγιό...

"Φωτοβολταϊκά παντού, τώρα και στο μαγιό σας". Στην προσπάθεια του "υπέρμαχου" της πράσινης ανάπτυξης κ. Ζερβού, να βρεί στρατηγικό εταίρο και επενδυτή για το φωτοβολταϊκό πάρκο της Κοζάνης, προχώρησε στην αγορά του φωτοβολταϊκού μαγιό, το οποίο φυσικά έκανε δώρο - για την προσφορά της - στην κα Κουρίδου διευθύντρια του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας.
Η ιδέα είναι απλή. Το μαγιό δεν αρκεί μόνο να τραβάει τα βλέμματα ( η κα Κουρίδου τράβηξε τα βλέματα όλων με την τοποθέτηση της στο συγκεκριμένο πόστο) αλλά και τον ήλιο και τους στρατηγικούς εταίρους.
Φορώντας αυτό το μπικίνι θα μπορεί να φορτίσει για παράδειγμα το iPod ή μία κάμερα.
Έτσι, συνδέοντας μια φορητή ηλεκτρονική συσκευή σε μια θύρα USB που έχει ραφτεί πάνω στο ύφασμα μπορείτε να απολαμβάνει τον ήλιο στις συνομιλίες και παράλληλα να φορτίζει τη συσκευή του επενδυτή.
Η ιδέα αυτού του μαγιό που έχει συλλέκτες ραμμένους με αγώγιμο νήμα ήταν του σχεδιαστή Andrew Schneider από το Brooklyn, και το κάθε κομμάτι πήρε 80 ώρες για να ραφτεί στο χέρι. Το Ηλιακό Μαγιό κοστίζει περίπου 120 λίρες.
Ο 30χρονος ελπίζει να καταφέρει να δημιουργήσει ένα αντίστοιχο μαγιό για άντρες, ώστε να μπορούν να παγώνουν τη μπύρα τους, όπως δηλώνει.
Αναμένουμε με αγωνία το μαγιό που θα παραγγείλει ο κ. Ζερβός για τον εαυτό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top