Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Κινητοποιήσεις προγραμματίζουν οι κάτοικοι της Μαυροπηγής...

Το επόμενο χρονικό διάστημα οι κάτοικοι της Μαυροπηγής προγραμματίζουν κινητοποιήσεις, διαμαρτυρόμενοι για τις καθυστερήσεις στις διαδικασίες μετεγκατάστασης του οικισμού τους που πλήττεται από τις δραστηριότητες της ΔΕΗ.
Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, Τάσος Εμμανουήλ, σε δηλώσεις που έκανε, επισήμανε ότι η απόφαση που ελήφθη στην τελευταία λαϊκή συνέλευση των κατοίκων προέβλεπε κινητοποιήσεις, σε περίπτωση που μέχρι σήμερα δεν δημοσιεύονταν η υπουργική απόφαση για το θέμα.
Ακόμη, διευκρίνισε ότι μετά την επίσκεψη κλιμακίου της Επιθεώρησης Μεταλλείων, που εξέτασε τις ενστάσεις των κατοίκων επί των κτηματολογικών πινάκων με τις ιδιοκτησίες τους και λόγω της περιρρέουσας κατάστασης με την οικονομική κρίση, δεν θα ήταν η παρούσα στιγμή η καταλληλότερη για να γίνουν ευρύτερα γνωστά τα αιτήματα των κατοίκων της Μαυροπηγής.
«Μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε οριστικοποιήσει τις ημερομηνίες των κινητοποιήσεών μας που θα έχουν τη μορφή τρίωρων καθιστικών διαμαρτυριών με πανό, ψηφίσματα και φέιγ βολάν έξω από τα γραφεία των εμπλεκόμενων φορέων, δηλαδή της Επιθεώρησης Μεταλλείων Βορείου Ελλάδος, της ΔΕΗ και του ΥΠΕΚΑ», τόνισε ο ίδιος.

Πηγή: Ota.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top