Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Tελεσίδικη καταδικαστική απόφαση για τον δήμαρχο Ελλησπόντου κ. Κώστα Σανίδη...

Έπειτα από καταγγελία του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Ελλησπόντου Αλέξανδρου Κ. Κοκκινίδη στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας Κοζάνης στις 24 Φεβρουαρίου 2009, το Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης στις 12 – 10 – 2010 κήρυξε ένοχο τον κατηγορούμενο Δήμαρχο Ελλησπόντου Σανίδη Κωνσταντίνο για παράβαση του άρθρου Φ1 Α.Ν 690/45, ως ισχύει κατά εξακολούθηση.
Επίσης καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) μηνών και χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ με τριετή αναστολή. (Πρωτοδικείο Κοζάνης – Ποινικό Τμήμα, Αριθμός 1191/2010)
Η παραπάνω απόφαση αφορά απλήρωτους μισθούς ύψους τεσσάρων χιλιάδων και οχτακοσίων (4800) ευρώ από το έτος 2008 που η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ελλησπόντου αρνιόταν να αποδώσει για εγωιστικούς και πολιτικούς λογούς.
Η υπόθεση πριν καταλήξει στα Δικαστήρια αναφέρθηκε και στο Συνήγορο του Πολίτη (2009) και έπειτα έφτασε στην Επιθεώρηση Εργασίας με την πολύ καλή και απαραίτητη συνεργασία της Εργατολόγου Ελένης Θεοφύλακτου και του Δικηγόρου Ιωάννη Θεοφύλακτου.
Μετά από δυο (2) χρόνια αναβολών και εφέσεων και με «αλχημείες» σε όλα τα επίπεδα χωρίς σεβασμό για τα δικαιώματα (εργασιακά, ανθρώπινα) και τους Θεσμούς που υπηρετούν, η Δικαιοσύνη Έλαμψε !!!

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΤΡΙΤΗ 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010
Αλέξανδρος Κ. Κοκκινίδης Πρόεδρος ΤΟ.ΣΥ.Ν Ελλησπόντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top