Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

Kόλλημα στο φετινό ταξίδι του Αγίου μας Βασίλη...

Μια έκτακτη είδηση της τελευταίας στιγμής μας έκανε να αποσύρουμε το εορταστικό μας editorial.
Ο ανταποκριτής μας στην Καισάρεια της Καππαδοκίας ‘’Χιονούλης’’, μας πληροφόρησε πως υπάρχει κόλλημα στο φετινό ταξίδι του Αγίου μας Βασίλη. Ο Άγιος προσπαθεί να μάσει τα ασυμμάζευτα μας είπε, από την μία η απεργιακή κινητοποίηση του καλοκαιριού, λόγω του ανοίγματος των επαγγελμάτων, με την κυβέρνηση να αποσύρει τελευταία στιγμή τον Άγιο από τα ανοικτά επαγγέλματα, τον έφεραν να έχει χάσει πολύτιμο χρόνο προετοιμασίας. Από την άλλη όπως πληροφορηθήκαμε, τα ξωτικά και οι πολύτιμοι βοηθοί του εξάγγειλαν 48ωρη στάση, στις 23 και 24 του μήνα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας των μαζικών απολύσεων του κλάδου τους (βοηθός-βοηθού)που συνέβησαν κατά το τελευταίο έτος στο Ελλαδιστάν καθώς και για την παραχώρηση της απόλυτης εξουσίας στους καλικάτζαρους του ΔΝΤ.
Δυστυχώς όμως, τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί, φόβοι εκφράστηκαν από...
τον στενό οικογενειακό κύκλο του Άγιου, πως και οι τάρανδοι πρόκειται να προβούν σε κινητοποιήσεις. Σε δηλώσεις του στο τοπικό κανάλι SantaTV, ο πρόεδρος των τάρανδων Ρούντολφ επισήμανε πως δεν είναι στις προθέσεις του να επισκεφθεί μια χώρα που φορολογεί τα οικολογικά οχήματα και αυξάνει τα διόδια κάθε πρώτη του μηνός.
Ο κύκλος των προβλημάτων όμως δεν τελειώνει εδώ, πάνω σε όλα τα παραπάνω, ήρθε και η περαίωση για την Santa Claus Α.Ε. καθώς και η κατάργηση της φοροαπαλλαγής στις δωρεές να δυσχεράνει ακόμα περισσότερο το έργο του αξιολάτρευτου μας, Άγιου Βασίλη.
Εμείς όμως σαν καλά παιδιά και φέτος(!) πήραμε πρωτοβουλία και του στείλαμε express γράμμα, πόρτα-πόρτα, πιστεύοντας πως θα τον πιάσουμε στο πατροπαράδοτο φιλότιμο και θα τον έχουμε για ακόμη μια φορά κοντά μας….
Το άστρο των Χριστουγέννων ας ζεστάνει τις καρδιές μας και ας μας δώσει δύναμη να προχωρήσουμε στη δύσκολη χρονιά που μας έρχεται…
Καλά Χριστούγεννα για όλους, καλές γιορτές με υγεία και χαρά για όλους…

Πηγή: http://united-freemagazine.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top