Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Με σημαντικές επιτυχίες επέστρεψαν οι σκακιστές και οι σκακίστριες του Γ.Σ. Ποντοκώμης από το τουρνουά σκακιού ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2010...


Με σημαντικές επιτυχίες επέστρεψαν οι 18 σκακιστές και σκακίστριες του Γ.Σ. Ποντοκώμης από το τουρνουά σκακιού ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2010 που διεξήχθη την Κυριακή 11-04-2010 στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας. Στους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 100 αθλητές από όλη την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία. Συνολικά οι μικροί σκακιστές του Γ.Σ. Ποντοκώμης, η ενασχόληση των οποίων με το σκάκι είναι μόλις 1,5 χρόνο, κατέκτησαν 6 μετάλλια που αποτελεί την 2η καλύτερη συγκομιδή μεταλλίων στους αγώνες.
Πρωταθλήτρια στην κατηγορία παγκορασίδων έως 8 ετών κατετάγη η Κιζιμίδου Χριστίνα, 2η θέση στις κορασίδες έως 12 ετών για την Παναγιωτίδου Θεοδώρα, 2ος στους Παίδες έως 10 ετών για τον Τσελεπίδη Δημήτρη και 2ος στους παμπαίδες έως 8 ετών από τον Τσιδαρίδη Ιάκωβο ενώ την 3η θέση στην κατηγορία κορασίδων έως 10 ετών και στους παμπαίδες έως 8 ετών κατέκτησαν οι Φώτογλου Βικτωρία και Λεβαντίδης Θεόδωρος αντίστοιχα. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Μαυροματίδης Θεόδωρος, Χοροζίδης Αβραάμ και Χοροζίδης Στυλιανός που συγκέντρωσαν 5 βαθμούς αγωνιζόμενοι εναντίον αντιπάλων που ασχολούνται με το άθλημα το σκακιού πάνω από 4 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top