Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

Η (Δ)ΕΗ Α.Ε κατασκευάζει το δρόμο Αργίλου –Νέου Κλείτου...


Έχει ήδη ανατεθεί από τη ΔΕΗ Α.Ε. η κατασκευή του δρόμου σύνδεσης του Δημοτικού Διαμερίσματος Αργίλου του Δήμου Κοζάνης με τον Οικισμό Νέου Κλείτου. Αυτό αναφέρει σε επιστολή του προς το νομάρχη Κοζάνης Γιώργο Δακή, ο Γενικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας της ΔΕΗ κ. Λάππας, απαντώντας στο σχετικό αίτημα του Νομάρχη Κοζάνης. Ο κ. Δακής, μιλώντας στο Δίκτυο ΕΡΑ Δυτικής Μακεδονίας, προσδιόρισε τον χρόνο εγκατάστασης των κατοίκων του Κλείτου στον χώρο της μετεγκατάστασης στο τέλος του έτους.

Πηγή:ΕΡΑ Κοζάνης

Τι μπορεί να κάνει μια επιστολή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σου λύνει άμμεσα τα προβλήματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι φοβερό εργαλείο τελικά το ς Σύμφωνο Συνεργασίας –Συνύπαρξης της ΔΕΗ Α.Ε. με την Τοπική Κοινωνία!!!!!!!!!!!!!!!
Χωρίς να "ανοίξει μύτη" η επιθυμία του Νομάρχη και προέδρου του Συμφώνου έγινε διαταγή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τεράστια επιτυχια του Συμφώνου λοιπόν!!!!!!Κέρδισε και η "απλόχερη" (Δ)ΕΗ Α.Ε κέρδισε και ο Νομάρχης με τις "μεγάλες" προσπάθειες που κάνει!!!!!!
Επιτέλους χάρις τις παρεμβάσεις του οι κάτοικοι του Κλείτου μετά από πολλά χρόνια θα εγκατασταθούν στο χώρο της μετεγκατάστασης στο τέλος του χρόνου!!!!!!!!Ζήτω η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της (Δ)ΕΗ Α.Ε!!!!!!!!!
Μας δουλεύουν κανονικά και με το νόμο!!!!!Για την ακρίβεια δε μας δουλεύουν απλώς αλλά μας επεξεργάζονται με απόλυτη μαεστρία, ή τουλάχιστον προσπαθούν...Μήπως έχοντας πλέον γνώση όλοι µας, ότι µας δουλεύουν αγρίως θα έπρεπε να ßγούµε απ τα ρούχα µας;;;;;;Όταν βλέπω τόση υποκρισία μου έρχεται στο μυαλό ένα στοιχάκι της Κατερίνας Γώγου το οποίο είναι παραστατικότατο: "Ξέρω πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια.Στο μυαλό είναι ο Στόχος, το νου σου ε;..."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kala avtos o Miios ine foveros pote prolabe na kani meleti ,pote to dimopratise ,pote to anethese .
Me tetia tahitita se ligo tha katharisi oli tin periohi mas apo tin tefra .se ligo tha mas metonomasoun se Pontokomi bech

 
back to top