Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Απάντηση του Νίκου Στεφανή στο Δ.Σ. της ΔΕΗ A.E ...

Η “αδερφή” της εξουσίας ήταν πάντοτε η βία και η Κανονική αδελφή είναι η κουτοπονηριά και η εμπάθεια .
Όπως ενημερώθηκα προφορικά στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ.ΔΕΗ α.ε. πάρθηκε απόφαση (μετά από δυο συνεδριάσεις), που αφορά το πρόσωπο μου και έχει σχέση και αναφέρεται στην αναφορά-μήνυση και το συμπληρωματικό μου υπόμνημα .
-Έχω να προσθέσω
1.Ὁ 29 χρόνος πόλεμος με την ντόπια “λιγνιτική “ συμμορία ,την διαπλοκή και το κρατικομονοπωλιακό κατεστημένο ανέβηκε εἰς το επόμενο επίπεδο, το αυθεντικό!!! Ἐνῶ εἶναι μάλλον εύκολη ἡ υπόθεση τής εξιχνιάσεως τοῦ εγκλήματος αὐτοῦ (κατάρρευση του ενεργειακού τομέα ),γιατί δεν μας λένε ...λιγνίτη έχουν εξασφαλίσει?
Αφού όπως αποφάνθηκε Η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος H Μεταλιγνιτική εποχή είναι εδώ!!!
Ηχούν ὠς σάλπιγγα τα λόγια τοῦ μεγάλου Καρόλου Μάρξ, ὁ ὀποῖος στο Κεφάλαιο, Τόμος Ι σελίδα 785 αναφέρει ρητώς:
""Το κεφάλαιο γεννιέται ἀπό την κορυφή ὡς τὰ νύχια βουτηγμένο στο αἶμα και στην βρωμιά, στάζοντας αἶμα ἀπ' ὅλους τους πόρους" και πιο κάτω στην ὑποσημείωση : Το κεφάλαιο "με 300% (κέρδος) δέν υπάρχει έγκλημα που να μή ριψοκινδυνεύσει να το διαπράξει, ακόμα και με κίνδυνο να πάει στην κρεμάλα"
και
Ο τρισμέγιστος Αριστοτέλης (πατριώτης μου ) μίλησε πρώτος στα Πολιτικά (βιβλίο Α) δια τὸν παρά φύσιν πλουτισμό ἀπό την ὀβολοστατική (τοκογλυφία) με την περίφημη διατύπωση :
"διὸ κατὰ φύσιν ἐστὶν ἡ χρηματιστικὴ πᾶσιν ἀπὸ τῶν καρπῶν καὶ τῶν ζῴων. διπλῆς δ’ οὔσης αὐτῆς, ὥσπερ εἴπομεν, καὶ τῆς μὲν καπηλικῆς τῆς δ’ οἰκονομικῆς, [40] καὶ ταύτης μὲν ἀναγκαίας καὶ ἐπαινουμένης, τῆς δὲ μεταβλητικῆς ψεγομένης δικαίως 1258b[1] .....
2.Στη ζωή μου ένα μονάχα άνθρωπο φοβήθηκα, τον πατέρα μου τώρα ποιο να φοβηθώ (Ν.Καζαντζακης) ;
3.Η δικαιοσύνη ,εργαζόμενοι , συνταξιούχοι και ο λαός έχουν το λόγο

Ν.Δ.ΣΤΕΦΑΝΗΣ 23/10/2017

1 σχόλιο:

nikos είπε...

Η εποχή που η Αριστερά ζούσε το όραμα του αδικοχαμένου Δημήτρη Μπάτση, ο οποίος με το βιβλίο του «Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα», αντιμαχόταν τους θιασώτες της Ψωροκώσταινας, η οποία ακόμη και για τον διάσημο Βαρβαρέσο δεν είχε άλλο μέλλον, παρά τη γεωργία και την κτηνοτροφία! Τι άλλο έπραξα και η σημερινή "αριστεροί" του κομματικού ΣΥΡ πήγαν στο Δ.Σ.ΔΕΗ να με φάνε ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΝΤΑΣ με .

 
back to top