Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Δημήτρης Ζαραφίδης: «Το πουλάκι πέταξε» για τη μετεγκατάσταση του Κομάνου στο «Κουρί» Πτολεμαΐδας...Λες να πετάξει και το πουλάκι της Ποντοκώμης;;;

Tην άποψη πως όταν ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες για τη μετεγκατάσταση του Κομάνου στο « Κουρί» Πτολεμαΐδας «κανένας κάτοικος δεν θα πάει να κτίσει», γιατί επένδυσαν τις αποζημιώσεις τους στην αγορά κατοικίας στην πόλη, διατύπωσε ο επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας Δημήτρης Ζαραφίδης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το πουλάκι πέταξε».
Ενωρίτερα, ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, στο πλαίσιο του απολογισμού του έργου του, έκανε λόγο για κάποιες καθυστερήσεις στις διαδικασίες των μελετών για τις μετεγκαταστάσεις των οικισμών Αναργύρων και Μαυροπηγής, προσθέτοντας ότι στην επόμενη συνεδρίαση του Σώματος αναμένεται η παραλαβή των οριστικών τοπικών πολεοδομικών μελετών.
Σχετικά με τον Κόμανο σημείωσε πως κοινοποιήθηκαν τα έγγραφα της διοικητικής αποβολής των σταύλων στο «Κουρί», οπότε επιλύεται ένα σοβαρό πρόβλημα για να ακολουθήσει η δεύτερη φάση των εργασιών. Φανερά ενοχλημένος από την τοποθέτηση του κ. Ζαραφίδη, ο πρόεδρος της ΤΚ Κομάνου Κώστας Μαυρόπουλος, απάντησε πως οι κάτοικοι έχουν το απόθεμα για την κατασκευή κατοικιών, και διερωτήθηκε για τους λόγους που δεν επέτρεψαν τις μετεγκαταστάσεις οικισμών, αλλά και για το εάν η ΔΕΗ ανταποκρίθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Πηγή: http://kozan.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top