Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019

Ο Σύλλογος για την καταπολέμησης της ανεργίας και για την ανάπτυξη της περιοχής Αγ. Δημητρίου – Ρυακίου Κοζάνης, για την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου Κοζάνης για τα στελέχη της ΔΕΗ στην υπόθεση με το εξασθενές χρώμιο...

Η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου Κοζάνης για τα στελέχη της ΔΕΗ όσον αφορά στη μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα με εξασθενές χρώμιο στην περιοχή Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου, έρχεται να επιβεβαιώσει τη μη τήρηση περιβαλλοντικών όρων και ότι η λειτουργία της ΔΕΗ δημιουργεί διαχρονικά περιβαλλοντολογικά προβλήματα.
Ο σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά τους δικηγόρους μας οι οποίοι συνέβαλαν σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα τους Ιωάννη Βήτα, Ελένη Τζιουφά, Ιωάννη Κοριφίδη, και Παρασκευή Σαββίδου, Παρέσα Βασιλειάδου και Ιωάννη Παναγιωτίδη.
θερμές ευχαριστίες εκ μέρους του συλλόγου μας στους εξαίρετους καθηγητές του Α.Π.Θ. με επικεφαλής της μελέτης τον κύριο Καντιράνη Νικόλαο.
Τον αγώνα αυτόν τον δώσαμε μόνοι μας οι κάτοικοι μέσα από τις γραμμές του συλλόγου απουσία της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Έναν δύσκολο αγώνα αφορά την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας για να μπορούμε να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας όπως όλα τα παιδιά του κόσμου χωρίς να πίνουν δηλητήριο. Έναν αγώνα που θα συνεχίσουμε να δίνουμε απέναντι σε οποιαδήποτε τρομοκρατία, απειλή, εκφοβισμό,δίωξη.
Έχουμε υποχρέωση και καθήκον απέναντι στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας να αγωνιστούμε απέναντι σε όποια δύναμη επιδιώκει να φιμώσει τη φωνή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top