Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Γνωρίζοντας νέους ανθρώπους...

Έχεις παρατηρήσει ότι καμιά φορά έχουμε μια τάση να "φοβόμαστε" ή καλύτερα να αποφεύγουμε να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους; Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει σε όλους αλλά ούτε και πάντα.
Το θέμα είναι να μην καταλήξει κανείς να απομονώνεται, να αποφεύγει να γνωρίζει νέους ανθρώπους, να προτιμάει μόνο την σιγουριά και την ασφάλεια της συναναστροφής με ήδη γνωστά πρόσωπα. Αυτό συνήθως οφείλεται είτε στο χαρακτήρα ενός ανθρώπου (πιο κλειστός, όχι τόσο κοινωνικός κτλ), είτε και στην εξέλιξη γενικότερα της ζωής του.
Φυσικά σε όλους μπορεί να συμβεί σε κάποια περίοδο της ζωής μας να μην έχουμε και τόση όρεξη για νέες γνωριμίες, επαφή με νέα πρόσωπα κτλ. , είναι λογικό και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μας προβληματίσει αυτό. Σε περίπτωση όμως που παρατηρήσουμε ότι έχουμε την τάση να το κάνουμε αυτό σε μόνιμη βάση, καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε..
Αλήθεια έχει σκεφτεί ποτέ πόσα πράγματα έχεις να κερδίσεις και να μάθεις γνωρίζοντας έναν άνθρωπο; Είναι μερικές φορές που μια απλή γνωριμία με έναν άνθρωπο, μια συνομιλία, μια επικοινωνία μπορεί να σε κάνει να νιώσεις τόσο γεμάτος. Μη φοβάσαι να γνωρίζεις νέους ανθρώπους, ο καθένας θα αποτελεί και μια διαφορετική εμπειρία για σένα και σίγουρα θα έχεις και διαφορετικά πράγματα να μάθεις από εκείνον..

Πηγή: http://posiliving.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top