Σάββατο 17 Μαΐου 2008

Τίποτα δεν επιτυγχάνεται...


Τίποτα δεν επιτυγχάνεται με 5 βήματα ή με ένα μυστικό. Χρειάζεται εμείς οι ίδιοι να αλλάξουμε την θεώρηση μας και να δώσουμε έμφαση στην καλιέργεια των πνευματικών μας δυνάμεων και όχι των υλικών μας αγαθών. Επίσης πρέπει να μάθουμε να κάνουμε πολλά λάθη και να μην φοβόμαστε να τα κάνουμε γιατί τότε αδρανούμε και δεν προχωράμε μπροστά...

Τάλ Μπέν Σαχάρ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πλειοδοσία προσφορών για την Ποντοκώμη.....



Ως η «πολύφερνη νύφη» της περιοχής μπορεί να χαρακτηριστεί η Ποντοκώμη, καθώς πολλοί Δήμοι είναι οι «μνηστήρες» που διεκδικούν την μετεγκατάστασή της, μετά την είδηση ότι η ΔΕΗ πρόκειται να προχωρήσει σε εξορυκτικές εργασίες για την εκμετάλλευση του λιγνίτη που βρίσκεται στο υπέδαφός της.

Τόσο η αύξηση του πληθυσμού που θα προκύψει, όσο και η ενίσχυση της οικονομίας και της απασχόλησης από τα νέα έργα τα οποία θα κατασκευασθούν, αποτελούν ένα πολύ καλό κίνητρο για τους Δήμους, οι οποίοι επιδίδονται σε πλειοδοσία προσφορών.

Κοζάνη, Πτολεμαϊδα, Σέρβια, Βελβεντό, Μουρίκι, με εμπεριστατωμένες προτάσεις διεκδικούν την «προσάρτησή» της, καταθέτοντας προτάσεις και ενημερώνοντας τους κατοίκους προκειμένου να εξασφαλίσουν την θετική γνώμη τους.

 
back to top