Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Καθένας κάνει ότι καθένας είναι...


«Καθένας κάνει ότι καθένας είναι.
Ο αδύναμος κρύβεται.
Ο άβουλος αδρανεί,
και ο σκεπτόμενος συνεχίζει να προσπαθεί,
επειδή ξέρει πως μικρά πράγματα κάνουν την διαφορά.»

Εύα Ομηρόλη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ


Προς την Υπουργό Εξωτερικών

ΘΕΜΑ: Εφαρμογή της απόφασης της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης για την λειτουργία των λιγνιτικών μονάδων στη Πτολεμαΐδα και τη Μεγαλόπολη.

Με τη ερώτηση 7239/26.2.2008, η οποία επισυνάπτεται, ζήτησα να ενημερωθώ από την αρμόδια Υπουργό Εξωτερικών τι προτίθεται να πράξει για τη συμμόρφωση της χώρας μας προς την απόφαση CM/ResChS (2008)1 της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης που διαπιστώνει παραβάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη.
Επειδή η αρμόδια Υπουργός δεν απάντησε ώς σήμερα, όπως θα έπρεπε σύμφωνα με το άρθρο 126 παρ. 4, επιθυμώ να την επαναφέρω ως επίκαιρη σύμφωνα με το άρθρο 127 του Κανονισμού της Βουλής. Διαφορετικά θα βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να κοινοποιήσω τις απαντήσεις των Υπουργών στην αρμόδια Επιτροπή του Συμβουλίου της Ευρώπης.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ

Η αρμόδια Υπουργός τι προτίθεται να πράξει για τη συμμόρφωση της χώρας μας προς την παραπάνω απόφαση, στην οποία διαπιστώνεται σωρεία παραβάσεων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη.

Αθήνα, 14 Απριλίου 2008 Ο ερωτών βουλευτης

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που το κοράκι του Ευάγγελου-Παρις , καλεί τους Μαυροπηγίοτες να αγοράσουν τα απούλητα σπιτάκια του Θεόδωρου στην Κοζάνη ,θα περιμένουμε την αντιπρόταση του «κάλου παιδιού» μας Γρηγοράκο να παρακαλά τους κατοίκους Ποντοκόμης να αγοράσουν τα «δικά του»
ο ΑΤΑΚΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

http://e-ptolemeos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=7250&Itemid=47
και πλακοσαν στο φαγαδικο τα παιδια -τραπεζα εχουν!!!!
οικοπεδα ??
πελατες ?!?!
Παλο ΠΑΣΧΑ!!!!

 
back to top