Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Θετική γνωμοδότηση για το τοπικό ρυμοτομικό σχέδιο για τo νέο οικισμό της Ποντοκώμης – Στο επόμενο δίμηνο η έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος...

Μια σημαντική εξέλιξη για τη μετεγκατάσταση της Ποντοκώμης, έγινε γνωστή, σήμερα Δευτέρα 6/6, πριν τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.
Το αρμόδιο τμήμα (5ο) του Συμβουλίου της Eπικρατείας γνωμοδότησε θετικά για το τοπικό ρυμοτομικό σχέδιο για τo νέο οικισμό της Ποντοκώμης και πλέον αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος (σε περίπου δύο μήνες από σήμερα), το οποίο και θα “ξεκλειδώσει” τις διαδικασίες για τις δημοπρατήσεις έργων και τη διανομή των οικοπέδων στο νέο οικισμό.
Παρακάτω δείτε δηλώσεις του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδη, καθώς επίσης του νυν και του πρώην Δημάρχου Κοζάνης κ. Ιωαννίδη και Μαλούτα αντίστοιχα.
Για την εξέλιξη της μετεγκατάστασης της Ποντοκώμης, μετά και τη θετική γνωμοδότηση του 5oυ τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, για το τοπικό ρυμοτομικό του νέου οικισμού της Ποντοκώμης, αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Ιωαννίδης καθώς και ο πρώην Λ. Μαλούτας.



Πηγή:http://www.kozan.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top