Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Οι τρεις (3) πρώτοι δικαιούχοι από την Ποντοκώμη, που εισέπραξαν την αποζημίωση της ΔΕΗ, για την απαλλοτρίωση του οικισμού …είναι γεγονός! – Με το νέο οικισμό όμως τι γίνεται;;;

Οι τρεις (3) πρώτοι δικαιούχοι από την Ποντοκώμη, που εισέπραξαν την αποζημίωση της ΔΕΗ, για την απαλλοτρίωση του οικισμού …είναι γεγονός. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει αυτή τη σημαντική – και σημειολογικά – εξέλιξη, οι δύο από αυτούς, αποζημιώθηκαν περί τα τέλη Δεκεμβρίου 2016, ενώ ο τρίτος στις αρχές του 2017.
Όπως λέει στο kozan.gr ο δικηγόρος τους, από την Πτολεμαίδα, το δικαστήριο, στη δική τους περίπτωση, διεξήχθη το Νοέμβριο του 2015, η απόφαση αναγνώρισης βγήκε το Φεβρουάριο του 2016 και κατέθεσαν τα χαρτιά – απόφαση, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, το Μάρτιο του 2016.
Πλέον, όπως ο ίδιος εκτιμά, μετά την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών – απόφασης δικαστηρίου στο Ταμείο Παρακαταθηκών, ο χρόνος που απαιτείται μέχρι να πληρωθεί ο κάθε δικαιούχος δεν θα ξεπερνά τους τέσσερεις (4) – πέντε (5) μήνες. Να σημειωθεί, πως άλλοι δύο δικηγόροι εξ Εορδαίας, ήδη έχουν καταθέσει, για λογαριασμό των δικών τους πελατών, όλα τα απαραίτητα έγγραφα στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων κι αναμένουν κι αυτοί, με τη σειρά τους, να αποζημιωθούν.
Το ερώτημα τώρα που τίθεται είναι τι γίνεται με την προετοιμασία του νέου οικισμού, καθώς, οι αποζημιώσεις άρχισαν να καταβάλλονται και το μόνο δεδομένο που έχουμε είναι ότι ανακηρύχτηκε ο εργολάβος για τη σκάφη οδοποιίας του οικισμού, ο οποίος ξεκινά τις εργασίες πιθανότατα τον προσεχή Μάρτιο.


Πηγή: www.kozan.gr και http://kozani.tv/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top