Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

Ευτυχία είναι...


«Ευτυχία είναι οι ζεστές πατούσες ενός παιδιού που ονειρεύεται πλάι σου ! Ευτυχία είναι να δείχνεις τον κόσμο που ξέρεις στο παιδί αυτό και να μαθαίνεις από τον δικό του! Ευτυχία είναι να σε αμφισβητούν οι γιοι σου! Ευτυχία είναι να σε αμφισβητεί αλλά και να σε στηρίζει η γυναίκα σου! Ευτυχία είναι να δουλεύεις χωρίς να βαρυγκωμάς που βρέθηκες σε λάθος δουλειά εσύ ο πρίγκιπας! Ευτυχία είναι να νιώθεις πρίγκιπας! Ευτυχία είναι να ξέρεις πως δε γεννιέσαι αλλά γίνεσαι πρίγκιπας! Ευτυχία είναι να είσαι υγιής και να μη θεωρείς δεδομένη την υγεία!
Ευτυχία είναι να νιώθεις άνετα μες το πετσί σου! Ευτυχία είναι να γελάς ακόμα και χωρίς προφανή λόγο! Ευτυχία είναι να κάνεις τους άλλους να γελούν! Ευτυχία είναι να γλεντάς τα πάθη σου και να υποκύπτεις τακτικά στις ακόλαστες ορέξεις σου! Ευτυχία είναι η λαγνεία!Ευτυχία είναι η ασκητική! Ευτυχία είναι η περιέργεια και η πολυπραγμοσύνη!Ευτυχία είναι οι εμμονές! Ευτυχία είναι να χάνεσαι στους δρόμους! Ευτυχία είναι να ανακαλύπτεις διαρκώς τον κόσμο και να εκπλήσσεσαι! Ευτυχία είναι να διαβάζεις στην τουαλέτα! Ευτυχία είναι να ακούς ένα στίχο του Καβάφη κάποιο δειλινό στις Κυκλάδες.Ευτυχία είναι τα ψητά ψάρια και το κρύο κρασί! Ευτυχία είναι να νιώθεις Ροκ στην εφηβεία σου και να το νοσταλγείς στα σαράντα σου! Ευτυχία είναι να δακρύζεις με ένα στίχο, μια ταινία, ένα σίριαλ, μια μελωδία, μια ζωγραφιά , μια ανάμνηση! Ευτυχία είναι να πιστεύεις ότι έχεις την τύχη που σου αξίζει ! Ευτυχία είναι να πιστεύεις ότι η τύχη βοηθά τους καλούς ανθρώπους! Ευτυχία είναι να πιστεύεις πως είσαι καλός άνθρωπος! Ευτυχία είναι να ξέρεις ότι είσαι κυρίως κακός άνθρωπος! Ευτυχία είναι να έχεις μερικούς φίλους που ξέρουν τι κουμάσι είσαι!
Ευτυχία είναι να βυθιστείς σε σώμα άλλου! Ευτυχία είναι να σε χαϊδέψουν! Ευτυχία είναι να φοβάσαι ότι υπάρχει Θεός! Ευτυχία είναι να γνωρίζεις την δυστυχία!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top