Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Τριπόταμος Μεγαλόπολης: Κόπηκε το ρεύμα και το νερό - Εγκαταλείφθηκε το χωριό...

Αγαπητοί μας, συμπατριώτες επικοινωνούμε μαζί σας για να ενημερώσουμε για τα τελευταία νέα του χωριού μας. Την 1η Ιουλίου η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο χωριό, άρα και το νερό ,βάζοντας έτσι τέλος στις ελπίδες μας για την σωτηρία του. Οι λιγοστοί συμπατριώτες μας ,που είχαν απομείνει στο χωριό αναγκάστηκαν και αυτοί να το εγκαταλείψουν. Ότι δεν κατάφεραν οι διάφοροι επιδρομείς το πέτυχαν σήμερα οι ιθύνοντες αυτού του τόπου. Συγχαρητήρια στο Δήμο μας , την περιφέρεια και την πολιτεία μας που αδιαφόρησαν πλήρως για την τύχη του.
Ήταν φαίνεται πολύ δύσκολο και ακριβό να παραχωρηθεί λίγος τόπος για να χτιστεί πάλι το χωριό και να μην ακρωτηριαστεί περισσότερο ο Δήμος. Μπορεί το χωριό μας να χάθηκε δεν θα χαθούν όμως οι αναμνήσεις μας, οι εκκλησίες μας, το νεκροταφείο μας, η Αγία μας Παρασκευή ,που θα είναι οι τόποι συνάντησης για όλους μας, τα ιερά πρόσωπα των αγαπημένων μας που αναπαύονται στην τελευταία τους κατοικία. Θα είναι εκεί για να μας θυμίζουν την ιστορία και την καταγωγή μας.
Ο σύλλογός μας διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις :
Στις 24 Ιουλίου, στον Άγιο Δημήτριο, μνημόσυνο για τους προγόνους μας που με κόπο, πόνο και δάκρυα κατάφεραν να το φέρουν μέχρι τις μέρες μας.
Στις 26 Ιουλίου ο λαμπρός εορτασμός της Αγίας μας Παρασκευής και συνεστίαση όλων με έξοδα του συλλόγου μας.
Το Δ.Σ του συλλόγου μας
«Όλη η πολιτική βασίζεται στην αδιαφορία της πλειοψηφίας.» Τζ. Ρέστον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
back to top