Τρίτη 14 Αυγούστου 2007

Συναυλία για το περιβάλλον με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη...

Δήμου Δημητρίου Υψηλάντη
Πρόσκληση
Ο Σύλλογος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δημητρίου Υψηλάντη σας προσκαλεί να περάσετε μια αξέχαστη βραδιά, την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007 στο υπαίθριο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» της Ποντοκώμης στις 21.30 μμ παρέα με τον Θεσσαλονικιό τραγουδοποιό και ερμηνευτή Δημήτρη Ζερβουδάκη. Πρόσθετη αφορμή στάθηκε η νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Στα χαμηλά και στα ψηλά»’ , μια πανδαισία ζεϊμπέκικων και λαϊκών (μπαλάντων) ακουσμάτων χωρίς όμως να απομακρύνεται από τη δυναμική της ροκ αναφοράς του.
Μαζί του ο Απόστολος Δημητρακόπουλος (κιθάρες και τραγούδι )και η Αλεξία Χρυσομάλλη (τραγούδι ), νέα και πολλά υποσχόμενη φωνή.
Συνοδοιπόροι τους μια επίλεκτη ομάδα μουσικών: Νίκος Ψοφογιώργος (τύμπανα), Καράμαλης Βασίλης (μπουζούκι-τζουρά-μπαγλαμά), Καραγιαννακίδης Διαμαντής (πιάνο-πλήκτρα) και ο Αγαμέμνων Μαδράς (ακουστικό-ηλεκτρικό μπάσο).

Εκτός από την παρουσίαση της προαναφερθείσας καινούριας του δουλειάς θα ακουστούν και γνωστά τραγούδια του δημιουργού από την προσωπική του δισκογραφία καθώς και συμμετοχές σε δίσκους άλλων δημιουργών…

Πέμπτη 23/08Ώρα Έναρξης Συναυλίας: 9:30 μ.μ.
Εισητήρια : 15€ 10€ (μαθητ.-φοιτητ.)
Υπαίθριο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» Δ.Δ.Ποντοκώμης
Δήμου Δημητρίου Υψηλάντη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Aχ, ήτανε τόσο πολύ ωραία στη συναυλία! Την θυάμαι τώρα, χειμωνιάτικα και ζεσταίνομαι! Μπράβο στο σύλλογο, γιατί αν δεν είχαμε κι αυτή, δεν θα 'χαμε να θυμόμαστε καμία από το φετινό καλοκαίρι! Κρίμα που δεν είχε κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια! ΑΥΤΟΙ ΧΑΝΟΥΝ! (Γενικώς...) Κι ένα στιχάκι: "Απόψε πες μου την αλήθεια, το τι θα γίνω μη σκεφτείς, κι αν ήταν όλα παραμύθια, τότε να πας να γ...είς!" Και εις άλλα με υγεία!

 
back to top